Vriendjes en vriendinnetjesdag

Afgelopen zaterdag hebben we vriendjes en vriendinnetjes dag gehad. Op deze dag mogen al onze leden een vriendje of vriendinnetje meenemen om een keertje te laten zien hoe leuk scouting is.

Nadat we zaterdag geopend hadden, hebben we alle kinderen en de leiding voorgesteld zodat iedereen zijn of haar naam bekend was. We zijn toen begonnen met het spel ''Pas op voor de zon'' (dit is een leuk tikspel waarbij je goed samen moet werken om niet getikt te worden).

Toen al onze welpen en hun vriendjes en vriendinnetjes opgewarmd waren hebben we een bus vol met stookhout opgeruimd en een lange stok gezocht in het bos waar de leiding dan een punt aan maakte. 

De welpen en hun vriendjes kregen toen allemaal hun stok terug met een frikadel aan de punt. Deze werd natuurlijk gebakken boven een mooi kampvuur. Met een beetje hulp van elkaar en de leiding waren de frikadellen lekker bruin gebakken en dat was natuurlijk smullen.

We willen alle vriendjes en vriendinnetjes bedanken voor hun bezoek en hopen ze natuurlijk allemaal weer terug te zien. We hebben een super ochtend gehad!

Scouting Nederland

 

 

Scouting Regio Noord Oost Brabant

 

 

Scoutcentrum "Achter de Berg"

Log in