Explorers

warning: Creating default object from empty value in /home/miraceti/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Jantje Beton Collecte

Komende week is het weer zover, dan komen de Explorers Mira Ceti weer langs de deuren in Nistelrode en Vorstenbosch voor de Jantje Beton Collecte. De collecte vindt plaats 9 t/m 14 maart. Deelnemers mogen 50% van de opbrengst houden voor ons zomerkamp. De andere 50% besteedt Jantje Beton aan buitenspeelprojecten en in verarmde speelbuurten.

Explorers houden verlaat Surprise weekend.

Het weekend van 6-7-8 februari was het surprise weekend. Normaal gesproken wordt dit ergens tussen sinterklaas en kerst gehouden, maar gelukkig Undecidedwas het nu ook koud.

Kerstviering bij de Explorers

De Explorers hebben de laatste keer groepsdraaien van het jaar goed afgesloten met zoals het met kerst hoort: gourmetten!!! Maar dan wel Amerikaanse fuif style.

Spookavond voorstelling van de Explorers online

Natuurlijk is de gehele voorstelling van de Explorers tijdens de spookavond weer gefilmd. Zie hier het resultaat!!!

Filmpje Spookavond (Explorers)

 

Zoals beloofd Wink

Spookavond (door een Explorer)

Zoals elke vrijdag verzamelen we bij den burcht, deze vrijdag was niet zoals alle andere.

Surprise weekend 2013

Het weekend van 13-14-15 december was het surprise weekend. We begonnen het weekend vrijdagavond.

Airborne Wandeltocht

Klokslag 10uur vertrokken wij afgelopen zaterdag (7 september) vanuit Nistelrode op weg richting Oosterbeek om mee te wandelen met de 67e editie van de Airborne Wandeltocht.

Na we even rond te hebben gelopen en Kibbeling gegeten te hebben begon voor ons de 15 km lange wandeltocht.

Kranten en Blazen

Afgelopen vrijdag hebben we met kranten mogen spelen en hard mogen blazen.

Zon, Sneeuw en Explorers

Eindelijk was het zover, het zomerkamp stond weer voor de deur. Vrijdag 28 Juni 21:45 vertrokken wen aar Zwitserland. Na 10 uur gereden te hebben was het nog steeds slecht weer en konden we daarom nog steeds niet genieten van de Zwitserse Alpen.

Zomerkamp Explorers eerste update

Vast een kleine indruk van het zomerkamp van DE Explorers in Kandersteg, Zwitserland. We zullen proberen in de loop van de week wat meer foto's en verhalen te plaasten.

Pinkster Belevenis

Vrijdag middag 4 uur, de meeste  van ons zouden met zulk weer binnen blijven.  Regen, hagel en sneeuw je kunt het zo gek niet bedenken  of het is de revue gepasseerd. In dit alles meende wij toch dat gewoon lekker de zon scheen en begonnen langzaam aan ons avontuur dat bij ons bekend is als Pinksteren.

Collecte Jantje Beton

Van af aanstaande maandag kunt u ze weer verwachten. Deze hele week kunnen de Explorers van Mira Ceti weer aan de deur komen, om een bijdrage te vragen voor Jantje Beton.

 

explorers maken harlem shake

de Explorers hebben zelfs een filmpje gemaakt van de harlemshake

Scouting Nederland

 

 

Scouting Regio Noord Oost Brabant

 

 

Scoutcentrum "Achter de Berg"

Log in