Surpriseweekend

Het eerste weekend van 2013 zijn we meteen goed begonnen met ons welbekende surpriseweekend! Vrijdag klokslag 7 uur was iedereen aanwezig bij de blokhut! Nadat we op de hoogte waren van ieders spannende vakantieverhalen kon t weekendje beginnen! Zoals gewoonlijk begonnen wehttp://mira-ceti.nl/sites/default/files/IMG_0729.jpg ons weekendje met een fietstochtje, gelukkig eindigde die fietstocht binnen een kwartier want we gingen schieten bij de schietbaan 't Kos Koyer in Nistelrode. (naast de tennisbaan)! 

De volgende dag werden we echte filmsterren en hebben we onze eigen Explorer film gemaakt over heel ons labelterrein. Als echte filmsterren zijn we de hele dag bezig http://mira-ceti.nl/sites/default/files/IMG_0775.jpggeweest met een film van uiteindelijk maximaal 5! Minuten. Call me maybe leek ons een leuk liedje om op de achtergrond te hebben. Na 200x draaien konden we de tekst allemaal dromen! Nadat de 3 grootste bikkels onder ons in de vijver hadden gezwommen voor onze film konden we beginnen met t avondmaal!

Het is een surpriseweekend dus De surprises werden voor de dag gehaald en de avond kon beginnen! asfalt, houten kisten, ijzeren buizen, klimtorens, pur en heeel veel tape na 4 uurtjes had iedereen zijn surprise geopend! Nadat we de verjaardag van Ron hadden ingeluid kon iedereen lekker zijn bedjehttp://mira-ceti.nl/sites/default/files/IMG_0819.jpg induiken en gaan dromen over... Call me maybe. De volgende morgen hebben we na een lekker ontbijtje al onze rotzooi opgeruimd en zijn we weer huiswaarts gekeerd. Ik denk dat ik namens iedereen kan zeggen dat t een geslaagd weekendje was!

 

Groetjes Demi

Ons filmpje kunnen jullie binnenkort zien op de website!

 

BijlageGrootte
IMG_0729.jpg53.16 KB
IMG_0775.jpg130.48 KB
IMG_0819.jpg57.75 KB

Scouting Nederland

 

 

Scouting Regio Noord Oost Brabant

 

 

Scoutcentrum "Achter de Berg"

Log in