Scouts schrijven over hun activiteiten

Onze scouts van de zaterdag hebben deze stukjes geschreven over de activiteiten die ze in de afgelopen weken hebben gedaan. Tjeu en Lisa schrijven over de spookavond, en Devin en Joey schrijven over het groepsdraaien op 26 November.

 

Ik vindt het leukste de spelen en grapjes maken en droge moppen. En het opbouwen van de tunnels. En het smitten er tussen door. En Martijn nep slaan. En de friet van Martijns moeder. En het kampvuur maken dat lukte niet. We hadden al alles gebruikt wat we hadden en kaarsjes. Ik zat bij Nicole Sophie Heelde Martijn Robin en Ik.

Groetjes Tjeu Hanegraaf

 

Ik Vond bij de spookavond vond ik het leukste dat Linda Jill en Lisa in de boom de mensen lieten schrikken. En dat Jelle een verhaal ging vertellen op de hut. En Giel en Jop gingen achter in de bossjes liggen en liet de mensen schrikken. En wij hadden een lekker warm kampvuur. 

En de mensen schrokken heel erg hard. En wij hadden stro voor Linda Jillen en Lisa.

En wij hadden een kei lang pat.

En op het eind hadden wij warme chocomel en een gehaktbal.

Toen moesten wij nog alles opruimen

Groeten Lisa Langenhuizen

 

Ik vond de spookavond heel erg leuk.

Bij onze Patroeie vonden wij de pop het leukst.En ook nog dat joei en devin allebei om en om de pop via de boom naar beneden moesten trekken. En ik moest mensen nat spuiten met een plante spuitter. En tussendoor deet ik ook nog de anderen nat spuiten.  Rosanne die had een gil aparaatje bij die deet Aaaaaaaaaaaaaah................. En Joei en Devin deden met een zwaart iets. Maar dat deden ze ook wel af wisselent. Caitlin moest het zwaart van Joei en Devin afpakken. En daarna moest ze dood op de grond gaan liggen.

En verder heb ik een hele leuke avond gehad.

Dag

Van Manouck Timmermans

En bij ons in de patroeie zitten Manouck, Rosanne, Caitlin, Joei en Devin.

 

Vandaag hebben we geverfd.

We moesten op een groot doek verven en ook op verschillende vakjes verven. Iedereen kreeg een vakje zelf sommige deden met zn tweën. Zo als ik met Joey. We mochten met de kwast of met de vingers verven. Het meeste gedeelte van de verf lag op de tafel. De meeste kinderen schilderde een weg die aan een ander vakje van de weg sluit. Sommige hadden een leuk vijvertje met een brug geschildert. Wij hadden een kercentrale. De leiding van ons was aan het poetsen. Verder was het gezellig.

Einde bericht!!!!!!!

Devin Keynemans

 

Vandaag hebben we geverft. We moesten in verschillende vakjes schilderen, zodat het een weg met zijweggetjes werd. Wij hadden een kerncentrale gemaakt die lek is en we hebben veel gedaan. Er is ook veel verf gebruikt. Maar ik denk dat de helft op tafel licht. Het was heel leuk om te schilderen.

Joey van de Ven

Scouting Nederland

 

 

Scouting Regio Noord Oost Brabant

 

 

Scoutcentrum "Achter de Berg"

Log in