Scouts naar de Landelijke Wedstrijden

2 mei 2009


Zij zijn maar liefst op de 1e, 2e en 3e plek geëindigd tijdens de Regionale Scouting Wedstrijden van de Scouting regio Noordoost Brabant. De Nisseroise scouts zullen met drie ploegen tijdens Pinksteren afreizen naar de Landelijke Scouting Wedstrijden op Scouting Labelterrein Buitenzorg te Baarn.


Vele weken gingen voorafgaand, boordevol met oefeningen over pionieren, kaart en kompastechnieken en natuurlijk de aankleding voor het thema Fata Morgana. Drie ploegen van de Scouts zaterdag hebben alle podium plaatsen weten te bemachtigen en mogen daarmee onze regio vertegenwoordigen in Baarn.


"We zijn zeer verheugd dat onze scouts alweer het podium hebben bereikt. Vorig jaar wisten twee ploegen ook al het podium te bemachtigen, en dan nu weer." aldus de verheugde voorzitter Smits.


Tijdens de LSW zullen de Nisseroise ploegen het moeten opnemen tegen andere ploegen van Nederland, in de strijd om het wisselschild van Scouting Nederland. Tijdens deze dagen zullen zij het zonder hun vertrouwde leiding moeten waarmaken, traditiegetrouw brengt de staf hen naar Baarn en zal dan bij de poort huiswaarts keren. Onze Scouts zullen zich dan wederom moeten laten bewijzen hoe goed zij de kaart en kompastechnieken beheersen, maar er is ook veel ruimte voor plezier.


Het bestuur van de vereniging Scouting Mira Ceti feliciteert alle scouts met deze prachtige prestatie en wenst hen veel plezier toe tijdens de Landelijke Scouting Wedstrijden.

Scouting Nederland

 

 

Scouting Regio Noord Oost Brabant

 

 

Scoutcentrum "Achter de Berg"

Log in