Welkom bij onze vereniging!

Leer onze vereniging kennen!

De organisatie van Scouting Mira Ceti kent vele gezichten, kijk daarom eens rond op onze website voor informatie. Of kom eens langs op ons prachtige Scoutcentrum!

Regelmatig publiceren wij hier nieuwe berichten. Houd de website dus regelmatig in de gaten, zodat je niets van de leukste club hoeft te missen. Je kunt dus lekker nog even in je luie stoel blijven zitten!

Zie hier de laatste nieuwe berichten op de site.

Gedragscode en vertrouwenspersonen

Wie denkt aan kinderen, jongeren en Scouting, denkt direct aan spel, plezier en een uitdagend leven. Niemand associeert deze woorden met grensoverschrijdend gedrag. Een verplichte Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is één van de maatregelen die Scouting Nederland getroffen heeft om binnen de organisatie een veilige omgeving voor kinderen te bieden.

In Memoriam Mauri Smits

Overlijdensbericht Mauri Smits

Aangepaste Scoutingactiviteiten

Vanwege het overlijden van onze voorzitter, Mauri Smits, zijn alle Scoutingactiviteiten in de week van 4 december tot en met 9 december 2017 afgelast. Onze leden zijn inmiddels per brief hierover geinformeerd. 

Overlijden Mauri Smits

 

NIEUW NIEUW NIEUW BEVERS ZATERDAG!

Hallo!
Wist jij al dat je een echte bofkont bent?

Jantje Beton Collecte

Komende week is het weer zover, dan komen de Explorers Mira Ceti weer langs de deuren in Nistelrode en Vorstenbosch voor de Jantje Beton Collecte. De collecte vindt plaats 9 t/m 14 maart. Deelnemers mogen 50% van de opbrengst houden voor ons zomerkamp. De andere 50% besteedt Jantje Beton aan buitenspeelprojecten en in verarmde speelbuurten.

Explorers houden verlaat Surprise weekend.

Het weekend van 6-7-8 februari was het surprise weekend. Normaal gesproken wordt dit ergens tussen sinterklaas en kerst gehouden, maar gelukkig Undecidedwas het nu ook koud.

Kerstviering bij de Explorers

De Explorers hebben de laatste keer groepsdraaien van het jaar goed afgesloten met zoals het met kerst hoort: gourmetten!!! Maar dan wel Amerikaanse fuif style.

Spookavond voorstelling van de Explorers online

Natuurlijk is de gehele voorstelling van de Explorers tijdens de spookavond weer gefilmd. Zie hier het resultaat!!!

Wouter heeft ook de kralen!

Wouter van der Velden, teamleider van de scouts woensdag, is ook druk geweest met de Gilwell-training. En met goed gevolg afgerond.

Aankondiging Contributie inning:

Paul heeft de kralen!

Paul Jansen, teamleider van de welpen donderdag, heeft zich het afgelopen half jaar gestort in de gilwell-training.

En die heeft hij met goed gevolg afgerond.
Hij mag daarom met trots de bijbehorende kralen om zijn nek gaan dragen.

Gefeliciteerd, Paul!

Scouting Nederland

 

 

Scouting Regio Noord Oost Brabant

 

 

Scoutcentrum "Achter de Berg"

Log in