Mira Ceti 40 jaar

1 maart 2009


Het jaar 2009 is een feestjaar voor Scouting Mira Ceti, want het mag het jubileum van 40 jaar Scouting vieren. Om maar even terug in de tijd te gaan: en wel op 1 februari 1969 aan het Laar in Nistelrode, onder toeziend oog van vele belangstellenden werden vele nieuwe Scouts bij de nieuwe Scoutinggroep gehaald. Nu, 40 jaar later, staan we met de huidige leden stil bij die gebeurtenis van 40 jaar geleden, en vieren we dat ook groots.Jubileumactiviteiten


De aftrap hebben we inmiddels al gehad, op 1 februari 2009 werden een zevental prachtige borden gepresenteerd in blokhut d'n Burcht die door de speltakken zijn gemaakt. Daarnaast werden twee vrijwilligers, Dimphy en Stefan van den Broek in het zonnetje gezet. Zij ontvingen uit handen van Ben Oosterhuis (voorzitter regio Noordoost Brabant) de bronzen waarderingstekens van Scouting Nederland.


Feestavond/reunie


Op 19 juni 2009 wordt er op ons Scoutcentrum een feestavond voor alle 18+ oud-leden en genodigden en diens partner georganiseerd.  Mocht u nog iemand kennen, tip hem/haar dan over deze activiteit en geef ons webadres door.


Scoutingspektakel


Speciaal voor onze jeugdleden en alle overige belangstellenden wordt er op zondag 21 juni 2009 op ons Scoutcentrum een waar Scoutingspektakel georganiseerd. Iedereen is hier vanaf 10:00 uur welkom, en kan kennis maken met de verschillende speltakken van Scouting, die hun beste programma's presenteren, en je kunt er zelfs aan mee doen. Denk dan bijvoorbeeld aan een tokkelbaan, stormbaan en nog zo veel meer.

Scouting Nederland

 

 

Scouting Regio Noord Oost Brabant

 

 

Scoutcentrum "Achter de Berg"

Log in