Hoe was de open dag?

Leuk!

Zaterdag 2 november kwam de staf van onze club al vroeg bij elkaar om op te bouwen voor de open dag. Er werd een keuken gebouwd, vuur gemaakt, klimtoren opgebouwd, een waterval gegraven, vlaggen gehangen, bar opgezet, lunch gesmeerd, stormbaan opgeblazen. Hartstikke druk dus, maar gelukkig was alles op tijd klaar om rond 12.00 de eerste gasten te ontvangen.

Ondanks dat het weer wat druilerig was, kwamen er toch veel kinderen met hun ouders kijken en meedoen met de verschillende activiteiten. En dat was leuk!

De activiteiten waren verspreid over het hele terrein, zodat iedereen overal kon kijken bij onze terreinen en blokhutten.

Ook het korps mariniers was er met een hoge klimtoren.

Om 16.00 kwam de directeur van Scouting Nederland met een delegatie om samen met de directeur van het kampterrein Kanderstech uit Zwitserland om ons nieuwste kampeerterrein "Kanderstekje" officieel te openen.

Daarbij werden de nodige complimenten en bedanktjes over en weer uitgesproken. Scouting Nederland en ook onze Mira Ceti groep hebben namelijk een kamer gesponsord bij Kanderstech in Zwisterland.

Als afsluiting van de dag hebben we 100 balonnen opgelaten, rode en witte, de kleuren van de Zwitserse vlag.

's Avonds is er nog tot in de late uurtjes nog gefeest door onze staf en ook staf van naburige scoutinggroepen.

BijlageGrootte
P1010867 klein.jpg82.13 KB
P1010891 klein.jpg88.08 KB
P1010896 klein.jpg106.36 KB

Scouting Nederland

 

 

Scouting Regio Noord Oost Brabant

 

 

Scoutcentrum "Achter de Berg"

Log in