De Bokkenrijders waren een succes

Ja de spooktocht met als thema de bokkenrijders was een groot succes. Veel bezoekers en veel horror natuurlijk.

Wij als roverscouts zijn op vrijdagavond al begonnen met de eerste toegangspoort te maken van de spooktocht. Na veel elkaar te vervelen en doen begonnen we dan toch maar in plaats van 7 uur om 8 uur met opbouwen. Met vijven hadden we zo een mooi frame staan maar ja dat is niet genoeg. Maarja half 11 is een mooie tijd om te stoppen. 3 Mensen gingen naar huis om dat die de volgende morgen nog verplichtingen hadden of spullen voor de zaterdag gingen halen. De rest bleef slapen.

Zaterdag begon de dag weer om 9 uur alle scouts aanwezig en de welpen draaide gewoon door waardoor er 2 mensen over bleven en een van de twee ook nog weg was om spullen te halen. Na wachten konnen het zeil er op. Dus het 3 uur wachten was het waard. Nu zat het zeil er op en kon de decoratie beginnen.

Na wat hier en daar gemaakt te hebben en wat gevonden te hebben in de blokhut konden we gaan verlichten. Hier een lampje daar een lampje. Geluid hier en geluid daar. En klaar was de poort en ja hoor net optijd.

 

De fakkels op de poort werden onstoken en wij werden goed geschminkt. De loopfakkels werden aangestoken, de pakken gingen aan en de zeis kwam tevoorschijn. We kunnen gaan griezelen. Na een hele hoop leuke en goede reactie's te hebben gehad. We waren erg tevreden hierover. Binnen kort zullen wij de foto's online zetten hier.

 

We hopen er volgend jaar weer bij te zijn.

 

Groetjes De Roverscouts.

Scouting Nederland

 

 

Scouting Regio Noord Oost Brabant

 

 

Scoutcentrum "Achter de Berg"

Log in